Skip to main content

6 let zážitkového vzdělávání

Duben 2017. Azteka je na trhu necelý půlrok. Nikdo ji nezná a hledat nový business není jednoduché. Prostě začínáme od nuly. V té době děláme zásadní rozhodnutí. Investovat do něčeho, v co skutečně věříme – zážitkové vzdělávání. Volba padá na business stavebnici MTa Insights Kit. Ukázalo se, že to byla ta nejlepší investice, kterou jsme mohli udělat.

Duben 2018. Sedíme v letadle směr Dubaj a míříme na dvoudenní trénink MTa Masterclass, abychom se stali prvními certifikovanými MTa facilitátory v Česku. Mysleli jsme si, že s našimi zkušenostmi nás jen tak něco nepřekvapí. Jamie Thompson nás během pár chvil přesvědčil o opaku. Dva dny doslova napěchované aktivitami a technikami pro rozvoj inspirativních leaderů, budování úspěšných týmů, řízení změn nebo třeba problem solving. Nemůžeme se dočkat, až vše převedeme do našich tréninků.

Duben 2023. Jsme uprostřed sedmého roku na trhu. A stále předáváme to, v co věříme. Věříme v learning by doing. Věříme v objevování lidského potenciálu a v to, že je lepší mít hvězdný tým, než tým plný hvězd.

Více než 380 týmů se přesvědčilo, že pomocí business her je přenos do praxe téměř okamžitý. Díky, že jste s námi.

6 let zážitkového vzdělávání